CR. O TUNY LEPŠÍ

Společnost New Holland před 35 lety revolučním způsobem změnila způsob sklizně, a to zavedením výjimečné technologie Twin Rotor pro sklízecí mlátičky. Nejnovější generace sklízecích mlátiček CR navazuje na čistě axiální technologii, kterou New Holland postupem zdokonaluje již čtyři desetiletí. Výsledkem je nejvyšší kvalita sklízené slámy a zrna na trhu s nepřekonatelným 0,1 % poškozením zrn!

Vývojáři New Holland ví, že flexibilita je klíčem ke špičkovým výkonům v celém průběhu žňové sezóny, kdy se mění plodiny i podmínky sklizně. Proto New Holland používá u svých vlajkových lodí ve sklizňové technice 2 druhy rotorů. 17ti palcovými rotory jsou osazené stroje CR8070 a CR8080, zatímco nejvýkonnější modely mají zesílené 22ti palcové rotory. Větší z rotorů lze osadit Twin-Pitch stavitelnými mlatkami, které se ideálně hodí do vlhkých podmínek – zvyšují výkonnost až o 10 %! Navíc si můžete sami vyladit mlátičku pomocí výkonných krytů a výměnou mláticích košů.

Pohodlně se posaďte do komfortní sedačky a podívejte se na barevný dotykový monitor IntelliView IV. Jeho pomocí ovládáte a sledujete hlavní provozní parametry mlátičky. Kabina Harvest Suite u sklízecích mlátiček CR má největší prosklenou plochu na trhu a je i velmi tichá (74 dBA). Dotykové monitory jsou společné pro všechny hlavní stroje New Holland: T7, T8, CX, CR a FR. Procházet mezi jednotlivými stroji je tak velmi jednoduché.

V posledních letech jsou žně velmi složité. Pole nestíhají vyschnout a sklízecí mlátičky se těžko dostávají do porostu. Proto máme v nabídce variantu pojezdu 4×4 s pneumatikami o šířce 900 mm nebo pásový podvozek SmartTrax vpředu.

TC5000. MALÁ, ALE ŠIKOVNÁ MLÁTIČKA

Úroveň výkonnosti sklízecích mlátiček řady TC5000 je ideálním řešením pro farmáře s menší rozlohou obhospodařované půdy. Nabídka obsahuje dva modely se čtyřmi vytřásadly a čtyři modely s pěti vytřásadly. Motory Nef s velmi přesným procesem spalování a řízením vstřikování s vysokou přesností poskytují výkony v rozmezí od 175 koní do 258 koní. Modely s pěti vytřasadly lze vybavit zařízením Rotary Separator. Pokud máte svažité pozemky, jistě oceníte systém Smart Sieve. Velké zásobníky zrna zvyšují soběstačnost a nezávislost sklízecí mlátičky TC5000, a tím denní výkonnost. Hospodárný motor na mlátičkách TC5040, TC5050 a TC5060 splňuje emisní normu Tier 3. Největší modely TC5070 a TC5080 jsou osazené motory s technologií SCR, které plní emisní normu Tier 4A. Pro sklízení mlátičkou ve velmi náročných kopcovitých podmínkách nabízí New Holland model TC5080 Hillside.

zdroj: AGROTEC a.s.