733d21bdd7-20ddaNakladač udělá z vašeho traktoru víceúčelový stroj. Tato věta ještě více platí u malotraktorů a kompaktů používaných v komunální sféře.

Pokud už vlastníte, nebo přemýšlíte o koupi kompaktního traktoru, nezapomeňte na nakladač.

Právě nakladač s různými adaptéry udělá z vašeho traktoru stroj pro široké spektrum použití. Lopata může posloužit jako příruční nosič a držák materiálu. Další nářadí přes různé typy vidlí až po podkopy a drapák na dřevo umožňují adaptaci pro všemožné požadavky. Například úklid sněhu nakladačem plně nahrazuje klasickou radlici a ještě navíc umožňuje sníh nakupit dál od uklízených prostor, takže nepadá zpátky při prvním závanu větru.

Firma STOLL Maschinenfabrik GmbH prostřednictvím prodejní sítě New Holland v České republice přichází s akčním nakladačem FC 350P právě pro kompaktní traktory.

Z portfolia New Holland se jedná o řady T3F, T3000 a Boomer. Sleva až ve výši 30% dělá z těchto nakladačů velice dostupné zboží. Akce platí do konce roku a to jak na nakladače montované na traktory již v provozu, tak pro nově pořizované soupravy. Akce je platná do konce roku 2015.

TDSTOLL

TD3STOLL

T3030STOLL

T3STOLL