LogoTop_Partner_toppa

Naše firma dostala ocenění hned v prvním kole programu Top Partner, který organizuje firma New Holland. Cílem programu je objektivně se zaměřit na celkové schopnosti autorizovaných dealerů a současně najít případné rezervy. V rámci programů jsou hodnoceny pracovní postupy, tok informací, proškolení techniků, vybavenost nářadím, prostředí pro zákazníky i celkový vzhled firmy. Toto ocenění odráží sounáležitost se značkou New Holland a úroveň našich zkušeností a znalostí.

Servis střediska ve Staňkovicích byl ohodnocen nejvyšší úrovní „Premium“ a v Brozánkách jsme dosáhli úrovně „Certified. Jelikož nejvyšší úrovně dosáhla  z celkového počtu 23 pouze 4 dealerská střediska, jedná se o velký úspěch. Dosáhnutí nejvyšší úrovně znamenalo poskytovat zákazníkům kvalitní služby s rychlou odezvou, mít proškolené servisní techniky, náležitý počet vybavených servisních vozidel a speciálního a diagnostického nářadí pro rychlé odhalování závad při opravě a splnit mnoho dalších kritérií. Dalšími důležitými body pro splnění TOP SERVISU byla nepřetržitá asistenční služba při poruše, kterou poskytujeme během žní. Celé hodnocení probíhalo formou auditu, který byl vedený nezávislou auditorskou firmou a následně byl vyhodnocen přímo zástupci firmy New Holland.

Nejen díky Top Partneru pnánujeme v našich areálech budování nových prostor a chceme zkvalitňovat úroveň našich služeb a prostředí pro zákazníky, abychom nadále vytvářeli pozitivní obraz značky New Holland  na trhu.

DSCN0240 File 09.02.16 10 36 08