Tak jako každý rok, i letos máme k dispozici vlastní ukázkové stroje, za účelem půjčování zákazníkům a ukázání kvality jejich práce v konkrétních podmínkách podniků. Pro tuto sezónu máme na dvoře stroje od všech hlavních značek a hodláme je aktivně předvádět!

 

 

Od značky New Holland bude letos k dispozici v demo režimu traktor T7.270 s plynulou převodovkou AutoCommand, T6.165 a T5.95 s čelním nakladačem od firmy Quick. V demo režimu bude též výkonná mlátička New Holland, buď vytřásadlová CX, nebo axiální CR. S mlátičkou se chystáme i poskytovat služby sklízení. Již druhým rokem provozujeme i vlastní řezačku New Holland FR 600, která je též k dispozici na sklizeň. Pro odvoz od mlátiček a řezačky jsme jako demo stroj zvolili jednostranně sklápěný návěs od stále známější značky Wielton, s nosností 18 t. Rádi bychom prostřednictvím vlastního stroje demonstrovali kvalitu a robustnost provedení návěsů polské firmy Wielton.

 

 

Nejvíce předváděcích strojů vlastníme na zpracování půdy, protože v této oblasti je demonstrace přímo u zákazníků kvůli proměnlivým polním podmínkám nejdůležitější. Od firmy Lemken máme opět k dipozici oblíbený diskový podmítač Rubin 9, v záběru 5 m. Letos jsme se také rozhodli demonstrovat nový koncept strojů, Rubin 12. Rubin 12 je univerzálním diskovým podmítačem, který je díky diskům o průměru 736 mm schopen intenzivního zpracování půdy do hloubky 20 cm. Vyznavačům klasické technologie jsme schopni ukázat nesený pluh EurOpal s 3+1 orebními tělesy a šestiradličný Diamant 11V. Zástupcem radličkových nový kypřič je Lemken Karat KUTA se záběrem 4m.

 

 

Kvalitu českých postřikovačů budeme letos předvádět prostřednictvím postřikovače Agrio Napa s objemem nádrže 3 800 l a rameny 24 m, která jsou sklopná na 18.

 

 

Velký zájem projevili zákazníci o předvádění novinky od firmy Amazone – rozmetadla minerálních hnojiv ZA – TS. Hlavní předností tohoto rozmetadla je možnost rozhozu granulované močoviny až na 36 m, pracovní záběr stroje je do 54 m. Další výhodou je, že disponuje přesným rozmetacím systémem s integrovaným zařízením na hraniční rozmetání AutoTS.

 

 

Samozřejmě nabízíme řešení i pro pícnináře… Od německé firmy Krone u vás můžeme předvést prakticky všechny stroje na píci: lis na kulaté balíky Comprima F 155 XC s řezáním, stranový dvourotorový shrnovač Swadro 807 i obraceč KW 6.02 a zadní nesený diskový žací stroj EC 280 R.