Ne všechny přednosti strojů Tifone jsou viditelné na první pohled, proto jsme připravili krátký přehled benefitů, které exkluzivní značka italských rosičů nabízí. Velkou výhodou je sériová výroba rosičů, které jsou cenově dostupné, ale zároveň je možné nakonfigurovat rosič přímo podle požadavků zákazníka. Rosiče mají mnoho variant adaptérů, jak vrtulových, tak turbínových, přizpůsobí se proto různým druhům rostlin a různému rozmístění a vzrostné výšce.

  1. viewMultimediaContentaNádrž rosičů je umístěna na pozinkovém podvozku. Nádrž je stabilně umístěna a navíc má ochranu před poškrábáním v přední části. Dostupné jsou i modely s podélnýmvyztužením nádrže, které je vhodné jako větší opora ve velmi nerovných terénech a při vyšších pojezdových rychlostech. Díky integrované nádrží na čistou vodu je těžiště velmi nízko položené a stroje jsou stabilní i na nerovnostech.
  2. Žádné ucpávání, žádné čištění! Rosiče Tifone jsou chráněny zcela automatickým kontinuálním samoproplachovacím filtrem, nedochází tak k poklesu tlaku vlivem znečištění. Filtr se nikdy neucpe, proto není nutné ho měnit, jako u konkurenčních výrobců, kteří mají filtry s akumulací nečistot uvnitř.
  3. viewMultimediaContentVelký mechanický ukazatel je z traktoru snadno čitelný a to i po několika letech, na rozdíl od trubicového stavoznaku.
  4. Snadno nastavitelný ventilátor – to hlavní pro nejkvalitnější a ekonomicky efektivní aplikaci. Díky rychlému nastavení je možné upravit objem vzduchu podle aktuální velikosti porostu, což minimalizuje přestřiky, úlet a úkap na zem.
  5. Díky unikátním tangenciálním tryskám AX-2 je zpětná recirkulace směsi minimální. Vytvořený oblak vzduchu je homogenní, a to i na koncích rozstřikového obrazce.

 

viewMultimediaContenthviewMultimediaContentt

 

  1. Bezpečnost především – obsluha nemusí dávkovat přípravky v kyblíku, takže obsluha rosiče se vyhne kontaktu a inhalaci chemikálií. Dávkovací hadice zvyšuje bezpečnost práce a snižuje čas plnění!
  2. Elektrostatická změna polarity – exkluzivně u Tifone! Elektrostatika pokryje celou oblast distribuce postřikové mlhy. Díky změně polarity je pokryvnost rostlin maximální.
  3. Všechny důležité části rosiče, jako je podvozek a rám, jsou galvanizované. Na rozdíl od nátěru je galvanizace odolná vůči poškrábání a nepodléhá korozi.

hhh