Účinná příprava seťového lože s mnoha variantami vybavení

Secí kombinace Korund je charakteristická tím, že zvláště dobře rovná, kypří a drolí půdu při velkých plošných výkonech. Celé své umění předvádí tento stroj při pěstování brambor nebo kukuřice, protože právě zde dokáže velký výběr různých nožů splnit všechna přání.

    • Výsledkem krátké a kompaktní konstrukce je výhodná poloha těžiště, která umožňuje použití traktorů s nižší zvedací silou. Díky nízké hmotnosti je možné tuto univerzální kombinaci použít také jako nesený stroj při větších pracovních záběrech.
    • Elastická nosná ramena z masivní pružinové oceli zachycují větší nárazy a chrání tím traktor i stroj.
    • V případě přípravy hlubokého seťového lože jsou k dispozici pracovní pole s Gamaradličkami a Maraton radličkami. Pro přípravu mělkého seťové lože jsou k dispozici pracovní pole s lomenými noži.
    • Urovnávací efekt odpružené smykové lišty dokáže i v těžkých podmínkách, například při hluboké stopě kol traktoru nebo v hrubé brázdě, zaručit optimální zarovnání seťového lože. Pracovní pole tak mohou pracovat rovnoměrně, a šetří tím i pohonné hmoty.
    • Ozubený drticí válec s bezúdržbovými kuličkovými ložisky zajišťuje přesnou kontrolu hloubky, optimální rozdrobení a zarovnání půdy.