Zcela podle přání

  • Komfort a přehlednost
  • Snadná manipulace
  • CCI-ISOBUS: Jedna skříňka na všechno
  • Volitelný Traktor-Implement-Management
    Traktor je ovládaný lisem

Ovládací terminál Beta II: Ovládací terminál Beta II (pouze pro Comprima F a V X-treme) má barevný displej 4,3″, fóliovou klávesnici s 8 tlačítky, je přehledný a ovládání je velmi snadné. Kromě lisovacího tlaku, průměru balíků a spuštění vázání se zobrazuje i počet balíků. Kromě toho lze zobrazit i funkci ventilů a snímačů. Obsluhu pomocí terminálu Beta II lze optimalizovat kombinací s volitelným joystickem (WTK).

Ovládací terminál Delta: Ovládací terminál Delta je vybaven 5,5″ dotykovým displejem, fóliovou klávesnicí s 12 tlačítky a otočným potenciometrem. Slouží k ovládání funkce ventilů, senzorů a diagnostických funkcí a dat pro evidenci výnosů. K dalšímu zjednodušení práce lze využít volitelný joystick (WTK) s možností libovolného obsazení tlačítek a kameru.

Ovládací terminál CCI 200: Ovládací terminál CCI 200 s velkým 8,4″palcovým barevným dotykovým displejem, 12 funkčními tlačítky a otočným potenciometrem je určený pro provoz u strojů s výbavou ISOBUS. Kromě všech funkcí a možností, které jsou k dispozici na terminálu Delta, má rozšířenou evidenci výnosů a je možné další volitelné rozšíření funkcí prostřednictvím Apps.

Jednoduše a přehledně: Pomocí různých ovládacích terminálů, přizpůsobených nárokům řidiče, je možné během práce sledovat, zobrazovat a ovládat spoustu funkcí. Ovládání všech tří terminálů KRONE lze dále zjednodušit využitím doplňkového joysticku s libovolným obsazením tlačítek funkcemi. Palubní elektronika potřebná pro provoz terminálu patří u všech lisů na válcové balíky k základní výbavě.

Vlastní ovládací terminál na traktoru: Má-li traktor terminál ISOBUS, lze z něj také přímo ovládat palubní elektroniku lisu Comprima X-treme. Odpadá další terminál a ovládání se ještě výrazně zjednoduší.