New Holland představuje nový lis na kulaté balíky s pevnou komorou Roll-Bar 125. Přináší perfektní poměr ceny a výkonu, který je charakteristickým znakem předchozí generace lisu BR6090.

Nový lis Roll-Bar 125 je dostupný ve dvou verzích, s rotorovým vkládáním RotorFeeder a rotorovým řezáním RotorCutter. Lis představuje nový moderní styling s velkými bočními kryty, které umožňují snadný přístup během údržby. Nový lis Roll-Bar 125 vyniká svojí flexibilitou. Nosný spodní válec lisovací komory, startovací válce a příčkový dopravník zajišťují správnou tvorbu jádra balíku a řádné odvalování během sklizně širokého spektra plodin – od suché slámy až po mokrou siláž.

HISTORIE MLUVÍ ZA VŠE
Nejprodávanější lis na trhu s pevnou komorou – BR6090 má důstojného nástupce. Nový Roll-Bar 125 zůstává věrný svému silnému DNA. S novými doplňkovými funkcemi je tou správnou volbou pro farmáře, kteří hledají robustní, jednoduchý a rozmanitý lis.
Pod novými kryty přináší inovovaný lis vylepšení, která zajišťují vyšší odolnost a snižují náklady na údržbu.

  • Široký, hydraulicky ovládaný sběrač s malou roztečí sběracích prstů zajišťuje dokonalý sběr plodiny.
  • Přesnému kopírování povrchu napomáhají dvě odlehčovací pružiny a kopírovací kolečka.
  • Lis je možné vybavit hydraulickou reverzací rotoru jak u verze RotorFeeder tak i Rotor Cutter.
  • Pevná lisovací komora – příčkový dopravník, jehož ocelové tyče se vtlačují do balíku a zajišťují jeho otáčení a spolehlivé formování do doby dosažení požadované hustoty.
  • Vysoce kvalitní hnací řetěz s chromovanými čepy a kalenými dráhami zajištuje delší životnost, nová ložiska jsou vysoce odolná proti vnikání nečistot.
  • Jeho robustní svařovaná konstrukce zajišťuje odolnost
  • Zadní rám je nově vybaven tlumiči mezi lisovací komorou a dveřmi lisovací komory, aby bylo zajištěno plynulé zavírání lisovací komory.