New Holland bude na výstavě odpadové hospodářství a recyklace, která se koná v Birminghamu od 11. do 13. září 2012, aby předvedl svá zařízení, které je navrženo na práci v těžkých podmínkách tohoto průmyslového odvětví.

Tyto stroje konfigurované pro manipulaci s odpadem se vyznačují širokou řadou příslušenství montovaných ve výrobním závodě, jako jsou ochrana kabiny, rozšířená filtrace vzduchu kabiny, ochranné ocelové kryty dolních partií podvozku a hadic válců, a pneumatiky odolné proti průrazu.

Na venkovním stánku New Holland číslo OA208 bude uveden kolový nakladač W190C s dlouhým výložníkem. V loňském roce na této výstavě byl odhalen hlavní znak, a to Tier 4 technologie SCR (selektivní katalytická redukce), která obstarává vysoký výkon a nízkou spotřebu paliva. Vysoké užitečné zatížení a rychlý čas jednoho cyklu má výsledek ve vysoké produktivitě, přičemž výborný výhled kolem dokola a vynikající stabilita dělá tento stroj ideálním pro práci při manipulaci s odpadem.

Kolové rýpadlo s průmyslovým výložníkem WE210 se vyznačuje svou výjimečnou stabilitou ve všech terénech, pevnou konstrukcí dlouhého ramene a optimálním umístěním těžiště. Tato stabilita umožňuje obsluze pracovat s důvěrou a využívat maximálně výjimečnou nosnost.

Smykem řízený nakladač L225, rovněž představený na minulém ročníku této výstavy, je také velmi dobře využitelný pro tento druh práce s průmyslovou nakládací lopatou s výbornou trhací silou, s maximálním dosahem a úhlem vyklopení v kombinaci s výborným výhledem kolem sebe. Hlavním znakem pro New Holland je patentovaný vertikální zdvih SUPER BOOM s nejlepší výklopnou výškou a dosahem vpřed ve své třídě. Výsledkem jsou: rychlé pracovní cykly a vysoká produktivita v těch nejtěžších podmínkách.

Vysoce univerzální kompaktní kolový nakladač W70 bude nejvíce předváděn. S výkonným motorem a v kombinaci s hydraulickým systémem s širokým výběrem lopat a příslušenství, tento obratný stroj může provádět rychle a účinně širokou škálu úkolů jako je shrnování, rovnání či odvoz materiálu. Vynikající stabilita a celkový výhled přidává na vysoké způsobilosti pro práci při manipulaci s odpadem.

zdroj: Agrotec a.s.