Na britské výstavě BIGGA Turf Management Exhibition (BTME), věnované trávníkům, představil New Holland svůj nový traktor řady T4 PowerStar, obutý do (jak jinak) speciálních pneumatik pro trávníky.Řadu T4 tvoří tři modely s výkony 55, 65 a 75 koní, které na první pohled zaujmou novou kabinou VisionView. Ta je jednak o 20 procent větší, než u předchůdců a jednak vybavená průhledným střešním panelem, takže si řidič může užívat jak skvělého výhledu, tak prostorného pohodlí. Své sedadlo v kabině najde i spolujezdec, takže s tímto traktorem mohou bezpečně a pohodlně cestovat dvě osoby.

Nakladač přímo z továrny

To, jakou pozornost věnoval New Holland při vývoji řady T4 komfortu, dokládají i převodovky, které mohou být na přání vybaveny reverzorem, měnícím směr jízdy vpřed/vzad při zatížení. S ním budou tyto traktory velmi vhodnými stroji i pro práci s čelním nakladačem. O tom svědčí i fakt, že traktory nové řady T4 PowerStar je možno objednat i s továrním čelním nakladačem New Holland 655TL.

U této třídy traktorů je překvapivá maximální zdvihací síla tříbodového závěsu, odpovídající hmotnosti 2192 kg (měřeno na konci ramen).

zdroj: zentour.cz