Letos oslavujeme 40 výročí výroby smykem řízeného nakladače. Všechno začalo v roce 1972, když jsme představili stroj L35 – první smykem řízený nakladač s vertikálním zdvihem pro průmysl, jehož hlavním rysem byl patentovaný zvedací výložník Super Boom. Od té doby jsme již vyrobili více než 200 000 kusů smykem řízených nakladačů, které byli prodány do oblasti stavebnictví, krajinotvorby a zemědělských provozů po celém světě.

 

Historické milníky

Vedoucím už od začátku – Vedoucí postavení New Holland v kategorii smykem řízených nakladačů započalo v roce 1972 při uvedení modelu L35 – první smykem řízený nakladač s vertikálním zdvihem pro průmysl, jehož hlavním rysem byl patentovaný zvedací výložník Super Boom.

L218: nejprodávanější model – Ve světě nejprodávanějším modelem smykem řízeného nakladače New Holland je nyní L218: jmenovitý výkon 57 HP (42 kW), jeho provozní hmotnost činí 2 660 kg a trhací síla lopaty je 24,2 kN.

Více než 200 000 kusů – Od okamžiku uvedení modelu L35 New Holland vyrobil více než 200 000 smykem řízených nakladačů pro zákazníky v oblasti stavebnictví, krajinotvorby a zemědělských provozů po celém světě.

Nejlepší smykem řízené nakladače pro průmyslové využití

Dědictví výložníku Super Boom – Konstrukce výložníku Super Boom přináší dokonalý zdvih a dosah, což umožňuje smykem řízeným nakladačům New Holland nakládat materiál až ke středu korby nákladních automobilů, a to mnohem rychleji a efektivněji než konkurenční modely.
Nepřekonatelná stabilita – Nejnovější modelová řada 200 se představuje se stejnou stabilitou a nízko položeným těžištěm jako původní smykem řízený nakladač L35. Navazuje se na tradici zavedeného modelu L35, přičemž u řady 200 je hlavním rysem nejdelší rozvor na trhu, který v kombinaci s nízko položeným těžištěm vede k hladké a stabilní jízdě.
Dokonalý komfort kabiny a výhled – Důležitým bodem řady 200 smykem řízených nakladačů je široká, vysoce komfortní kabina, poskytující více prostoru pro hlavu i nohy, a nabízí tak vynikající výhled na rozhodující části stroje.

Neobyčejná všestrannost – Spolu s více než 50 různými druhy přídavných zařízení pro smykem řízené nakladače – zahrnující vrtáky, zametací zařízení, dozerové radlice, kombinované drapákové lopaty, demoliční kladiva, paletizační vidle, gradery – naše smykem řízené nakladače mohou být využity na nespočetné množství aplikací.

zdroj: AGROTEC a.s.