Traktory New Holland řady T7 s technologií SCR dosáhly ve své kategorii historicky nejlepších výsledků při měření spotřeby paliva “PowerMix test” německým institutem DLG. Konkrétně traktor T7.260 s převodovkou PowerCommand spotřebuje 259 g/kWh a T7.270 spotřebuje 261 g/kWh a to s motory jenž plní normu Tier4.

•Bez ohledu na to, zda si vyberete převodovku Power Command™ (řazená pod zatížením v plném rozsahu) nebo převodovku Auto Command™ (CVT – plynulá převodovka), dosáhnete s traktorem New Holland řady T7 vybaveným motorem Tier4A s technologií SCR nejlepší spotřeby v segmentu 170-230 koní.
•Technologie SCR od Fiat Powertrain ukázala, že je zákazníkům schopná zajistit vyšší výkon a uspořit palivo a to při plnění přísných emisních limitů Tier4.
•Značka New Holland tak potvrzuje svojí pověst jako “Clean Energy Leader” tj. “Leader v oblasti čisté energie” a již nyní zákazníkům nabízí 20 modelů traktorů a 5 modelů sklízecích mlátiček s motory Tier 4.
Společnost DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, Německá společnost pro zemědělství) nedávno zveřejnila výsledky testů PowerMix test, ve kterých sledovala spotřebu traktorů New Holland s motory jenž plní novou emisní mormu Tier4A a to díky technologii SCR. Konkrétně se jednalo o dva nejvyšší modely z řady T7, tj. T7.260 Power Command™ a T7.270 Auto Command™. Originální výsledkové studie může najít na:
http://www.dlg-test.de/pbdocs/traktoren/NewHolland_T7260.pdf
http://www.dlg-test.de/pbdocs/traktoren/NewHolland_T7270.pdf

Výsledky oficiálně a jednoznačně potvrzují, že značka New Holland díky technologii SCR od Fiat Powertrain, dosahuje nejnižší spotřeby paliva ve sledovaném segmentu.

Technologie SCR umožňuje motoru “dýchat” čistý, stlačený a ochlazený vzduch plný kyslíku namísto recirkulovaných spalin. Motor je tak nastavený pouze s ohledem na optimální výkon při minimální spotřebě nafty. Více informací o technologii SCR od FPT najdete ZDE
Výsledky DLG PowerMix test u traktorů s výkonem 170-230Hp

.