Společnost New Holland se o své zákazníky stará. Důkazem je i nové centrum pro návštěvníky výrobního závodu v anglickém Basildonu.

V pátek 16. prosince 2011 bylo za účasti vice prezidenta New Holland Agriculture a obchodního ředitele New Holland v Anglii otevřeno zbrusu nové centrum pro zákazníky ve výrobním závodě traktorů řad T6 a T7. Svojí kapacitou přes 600 m2 v pohodě obslouží více jak 2.000 návštěvníků, kteří se ročně přijedou podívat do prostor, kde probíhá montáž oblíbených traktorů. Kromě výstavní plochy pro techniku v návštěvnickém centru najdete místnost pro interaktivní prezentace a obchod s upomínkovými předměty. Centrum pro návštěvníky je samozřejmě také nástupní stanicí komentované prohlídky celého závodu.

Brány Basildonu každoročně opustí na 25.000 traktorů, z nichž se 85% rozjede do 120 zemí světa. Na výrobě traktorů se podílí více jak 1000 zaměstnanců, kteří každý den při montáži využijí 600 tun materiálu. Od roku 1964, kdy výroba traktorů v Basildonu začala, závod vyrobil již více jak 1,6 milionu kusů strojů. Výrobní závod New Holland se svými výkony každoročně řadí mezi největší exportéry Anglie.

Věříme, že i Vás jednou jako majitele traktoru T7 budeme moci do Basildonu pozvat. Do té doby vám musíme atmosféru přiblížit alespoň několika fotografiemi.

zdroj: AGROTEC a.s.