T4 POWERSTAR. VÍCE NEŽ KOMPAKTNÍ TRAKTOR.
Novinkou roku 2011 je nástupce modelové řady T4000, kompaktní traktor T4 PowerStar. Traktory jsou určené pro sadařské, vinařské a speciální práce. Jsou vybaveny moderními čtyřválcovými motory F5C z koncernu FPT o objemu 3200 cm³, s výkony motorů od 55 do 74 koní. Povedený design a úzká, plochá kapota motoru poskytují při práci výborný výhled z traktoru. Absolutní novinkou je kabina PowerStar, která je klimatizovaná i vyhřívaná. Úzké sloupky kabiny, velká prosklená plocha, střešní okno, sedadlo spolujezdce, to jsou specifikace nejprostornější kabiny ve své třídě. Stoupající obliba čelních nakladačů na traktorech nižší výkonové třídy znamená, že jsou čelní nakladače na traktory montovány již ve výrobním závodě nebo při kompletaci před dodáním konečnému zákazníkovi. Traktory nové řady T4 PowerStar je možno objednat s čelním nakladačem New Holland 655TL.

T5. FLEXIBILNÍ HOSPODAŘENÍ.

Zbrusu nové, moderní, univerzální a výkonné traktory T5 s výkony motoru od 99 do 115 koní kombinují kompaktní rozměry, vysokou výkonnost a výborné manévrovací schopnosti. Dobrý výhled do všech stran jen podtrhuje univerzálnost použití během celého roku. Nové traktory T5 můžete používat na malých farmách jako hlavní tažný prostředek pro těžké polní práce, při práci s čelním nakladačem, do dopravy, v živočišné výrobě, při práci v ochranně rostlin atd. Všechny modely T5 jsou vybaveny novými 4 válcovými motory s objemem 3,4 l splňující emisní normu Tier 4A. Při usednutí do nové kabiny traktoru T5 budete příjemně překvapeni výborným výhledem dopředu, dozadu i po bocích. Ideální je i výhled na čelní nakladač. Traktory T5 mohou být vybaveny převodovkami Powershuttle 12 x 12, Powershuttle s plazivými rychlostmi 20 x 20 a Dual Command s Powershuttle 24 x 24. Nový T5 je synonymem nového stylu, univerzálnosti a vysoké výkonnosti.

T6. KONSTRUOVÁN PRO POCTIVOU PRÁCI.
New Holland přichází na trh s inovovanou řadou traktorů T6. Nástupce mimořádně úspěšné modelové řady T6000, která se stala pojmem v poměru užitné hodnoty a ceny po celé Evropě nyní přichází se 7 modely zbrusu nových traktorů. Zcela nové motory z produkce FPT (Fiat Powertrain Technologies) – 4 válcové u modelů T6.120, T6.140, T6.150, T6.160, a 6 válcové T6.155, T6.165 a T6.175. Traktory T6 jsou vybavené špičkovou technologií SCR, díky které efektivně splňují limity normy Tier 4A. Kabina Horizon360° je prostorná, tichá a mimořádně komfortní. Převodovka Electro Command a Dual Command byla navržena tak, aby přenesla výkon ve všech zemědělských aplikacích.