KW 5.52/4x7T, KW 7.82/6x7T – pracovní záběry od 5,50 do 7,80 m
Minimální nárok na výkon traktoru
Žádné odlehčování přední nápravy traktoru
Snadné připojení a odpojení
Hydraulicky sklopná oj: komfortní v přepravní poloze

KW 13.02/12T a KW 15.02/14T – velké pracovní záběry: 13,10 m a 15,25 m
Rovnoměrný rozhoz díky malým průměrům rotoru a velkému překrytí
Klidná práce díky tlumičům
Bezúdržbové prstové spojky OctoLink
Bezúdržbové převodovky rotoru s náplní polotekutého maziva

pohony:

Převodovka rotoru s doživotní náplní maziva: Díky náplni polotekutým mazivem je tato uzavřená převodovka pro pohon rotoru zcela bezúdržbová. Permanentní mazání propůjčuje jistotu a zvyšuje životnost stroje. Síly působící na jednotlivé pracovní segmenty se rozkládají do velkého obdélníkového rámu.

Na to se můžete spolehnout: Pokud se jedná o přípravu zavadlé senáže a sena, nabízí KRONE ve svém výrobním programu velmi vhodné a spolehlivé stroje. Obraceče KRONE přesvědčí nejen kvalitou své práce a základní výbavou, ale také mnoha inovacemi, jako je například bezúdržbová prstová spojka OctoLink a bezúdržbová převodovka rotoru naplněná polotekutým mazivem. Se svými 8 prsty je spojka OctoLink nesmírně robustní řešení, není ji třeba mazat a pracuje spolehlivě v každé poloze. Prsty jsou vždy plně v záběru, i když jsou jednotlivé díly rámu zcela sklopeny i pod úhlem 180°.

  • Centrální ovládání pro hraniční obracení vlevo a vpravo: čistý okraj pro následující operaci
  • Úhel rozmetání se přizpůsobuje různým druhům a množstvím píce a nastavuje se bez použití nářadí
  • Velké pneumatiky pod rotory: čisté uchopení píce, vysoká spolehlivost provozu
  • Ochranné kryty proti navinutí píce: plynulý tok píce, bezporuchový provoz

Strmě čechrat – na plocho obracet: Změnu sklonu rotoru z úhlu 13° do 19° dosáhnete snadno a rychle pomocí cepu a kulis na ramenech kol. Strmý sklon rotoru slouží více k čechrání pokosu, plošší sklon rotoru k obracení. Změna sklonu rotoru dále umožňuje přesné přizpůsobení výšce strniště a množství píce tak, aby došlo ke zpracování veškerého materiálu v celém pracovním záběru. Detaily, které inspirují: Smysluplný detail a vysoká úroveň pracovního komfortu vedou k ještě vyšší efektivitě. Při přestavení do hraničního obracení nerozhazujete žádnou píci mimo hranice pozemku. Šikmého postavení stroje lze s výhodou využít i při práci na svazích. Možnost nastavení sklonu rotoru bez použití nářadí umožňuje perfektní přizpůsobení stroje množství a druhu sklízené píce. Takto nastavený stroj pak dokáže pro získání ještě kvalitnějšího krmiva lépe uchopit veškerou ležící píci, rovnoměrně ji rozhodit nebo obrátit.

modely se 4 a 6 rotory

S nastavitelnou ojí: Obraceče KW 5.52/4x7T a KW 7.82/6x7T mají výškově přestavitelnou oj. Připojení a odpojení ke spodnímu závěsu nebo k závěsné lište mezi spodními rameny traktoru je velice snadné a rychlé.

Kompaktní: Pro odstavení stačí obracečům KW 5.52/4×7 T a KW 7.82/6×7 T jen málo místa. Stroje lze bezpečně odstavit díky velkým balónovým pneumatikám a výškově stavitelné opěrné noze připevněné k oji.

modely se 12 a 14 rotory

Otáčení s V-rámem: Obraceče KW 13.02/12 T a KW 15.02/14 T jsou taženy stabilním rámem ve tvaru „V“. Jeho konstrukce a výkyvné zavěšení umožňují bez omezení projíždění i ostrých zatáček.