KW 5.52/4x7T, KW 7.82/6x7T
Pracovní zábery od 5,50 do 7,80 m
Minimální nárok na výkon traktoru
Žádné odlehcování prední nápravy traktoru
Snadné pripojení a odpojení
Hydraulicky sklopná oj: komfortní v prepravní poloze

KW 13.02/12T a KW 15.02/14T
Velké pracovní zábery: 13,10 m a 15,25 m
Rovnomerný rozhoz díky malým prumerum rotoru a velkému prekrytí
Klidná práce díky tlumicum
Bezúdržbové prstové spojky OctoLink
Bezúdržbové prevodovky rotoru s náplní polotekutého maziva

pohony:

Převodovka rotoru s doživotní náplní maziva: Díky náplni polotekutým mazivem je tato uzavřená převodovka pro pohon rotoru zcela bezúdržbová. Permanentní mazání propůjčuje jistotu a zvyšuje životnost stroje. Síly působící na jednotlivé pracovní segmenty se rozkládají do velkého obdélníkového rámu.

Na to se můžete spolehnout: Pokud se jedná o přípravu zavadlé senáže a sena, nabízí KRONE ve svém výrobním programu velmi vhodné a spolehlivé stroje. Obraceče KRONE přesvědčí nejen kvalitou své práce a základní výbavou, ale také mnoha inovacemi, jako je například bezúdržbová prstová spojka OctoLink a bezúdržbová převodovka rotoru naplněná polotekutým mazivem. Se svými 8 prsty je spojka OctoLink nesmírně robustní řešení, není ji třeba mazat a pracuje spolehlivě v každé poloze. Prsty jsou vždy plně v záběru, i když jsou jednotlivé díly rámu zcela sklopeny i pod úhlem 180°.

Rotory:

5, 6 nebo 7 ramen s prsty: Rotační obraceč KRONE KW, KWT se liší nejen díky počtu rotoru a pracovním záběrem, ale i průměry rotoru o různém počtu ramen. KRONE vám nabízí rotační obraceče s 5 rameny u malých rotoru, s 6 rameny u středních průměrů rotoru a až se 7 rameny u velkých průměrů rotoru odpovídající všem pracovním podmínkám.

Rovnoměrný rozhoz: Ramena s prsty mají velký vzájemný přesah a mohou tak zajistit rovnoměrné rozhození píce. Je to ideální předpoklad pro sklizen kvalitního krmiva.

Předpokladem kvalitní produkce je dobrý základ. Pouze tak lze splnit vysoké nároky. Rotory rotačních obracečů KRONE nabízejí ideální předpoklady pro ekonomickou sklizeň kvalitního krmiva. Ať už je to při sklizni sena nebo senáže, s těmito rotory budete vždy úspěšní. Profesionálně: Různé dlouhá ramena dvojprstů silných 9,5 mm zajišťují kvalitní čistou píci díky „hřebenovému efektu KRONE“. Pružinové prsty vyrobené z materiálu Super C jsou díky pěti závitům upevněný na nosném rameni. Jsou tak flexibilní a snesou vysoké zatížení. Speciální krytka na konci trubky ramen zabraňuje ztrátám dvojprstů.

Šroub se samostatným excentrem umožňuje rychlé přestavení sklonu dvojprstů více na ostro nebo obráceně. Tři pozice prstu slouží k dosažení excelentního výkonu ve všech podmínkách.

Silné rameno trubkového profilu 38 x 4 mm je pevně uchyceno mezi dva nosné disky. Kompaktní konstrukce je držákem i v nejtěžší píci a rozhazuje posečenou hmotu s naprostou jistotu.

Tažené rotorové obraceče KW-T se 4 a 6 rotory

S nastavitelnou ojí: Obraceče KW 5.52/4x7T a KW 7.82/6x7T mají výškově přestavitelnou oj. Připojení a odpojení ke spodnímu závěsu nebo k závěsné lište mezi spodními rameny traktoru je velice snadné a rychlé.

Kompaktní: Pro odstavení stačí obracečům KW 5.52/4×7 T a KW 7.82/6×7 T jen málo místa. Stroje lze bezpečně odstavit díky velkým balónovým pneumatikám a výškově stavitelné opěrné noze připevněné k oji.

Tažené rotorové obraceče KW-T 12 a 14 rotorů

Otáčení s V-rámem: Obraceče KW 13.02/12 T a KW 15.02/14 T jsou taženy stabilním rámem ve tvaru „V“. Jeho konstrukce a výkyvné zavěšení umožňují bez omezení projíždění i ostrých zatáček.

Tak jak to potřebujete

  • Rozkládání a skládání
  • Komfortní ovládání
  • Kompaktní na silnici
  • Snadné přejezdy
  • Přepravní rychlost 40 km/h