Díky samochodu Pantera jste schopni splnit jakékoliv požadavky kladené na postřikování polních kultur. Tento samochodný postřikovač představuje spojení nejmodernějších technologií a systémů pro řízení stroje. Vytvářejí koncept samochodu Pantera pro velké podniky a podniky nabízející služby a jsou důležitou součástí Inteligentní rostlinné výroby.

Inteligentní řešení kabiny

Ve velké kabině s pneumaticky odpruženým komfortním sedadlem a optimálním výhledem z postřikovače můžete pracovat bezpečně a uvolněně po celý den.

Inteligentní ovládání

Samojízdný postřikovač Pantera lze snadno ovládat díky joysticku a terminálu AMADRIVE. Práci Vám současně značně usnadní počítač AMATRON 3 s integrovanými systémy GPS-SWITCH a GPS-TRACK.

Inteligentní řízení podvozku

Jedinečný tandemový podvozek zajišťuje klidnou, horizontální polohu ramen. Garantuje současně stabilitu ve svahu a umožňuje velmi snadné seřizování rozchodu kol.

Inteligentní pohon stroje

Díky motoru o výkonu 200 koní a řídicí jednotce s režimem ECO a POWER docílíte optimální spotřeby paliva. Přitom se díky komfortnímu hydrostatickému řízení můžete pohybovat rychlostí 0 až 40 km/h, bez přepínání rychlostních stupňů.

Inteligentní systém ošetřování rostlin

Díky ramenům Super-L a pracovnímu záběru do 40 m a automatickému vedení ramen DistanceControl se můžete plně soustředit na správné postřikování.

Podrobné informace v českém jazyce naleznete ZDE

Tomáš Biňovský, nezávislý autor, 4.02.2011