Vážení zákazníci a zemědělci,

srdečně Vás zveme na den otevřených dveří spojený s oslavou našeho 25-ti letého výročí od založení firmy, který se uskuteční v pátek 18.května od 11 hodin ve Staňkovicích u Žatce.

Již tradičně pro Vás bude připravena výstava zemědělské techniky a budou zde zástupci výrobce či dovozce značek pro možnost individuálních konzultací.

Bude pro Vás připraveno tradičně občerstvení formou slaného a sladkého rautu, zabijačkový guláš, stejky a klobásy od místního řezníka. Kromě toho zde bude ochutnávka regionálních potravin a vín. Na čepu budeme mít hned několik piv Žateckého pivovaru – Sedmý schod, Žateckou 11° a 10° Plavčíka!

Návštěvníci budou mít možnost zúčastnit se soutěží o hodnotné ceny, které budou ve dvou disciplínách – výměna botek na podmítači Lemken Karat a nožů na sekačce Krone. Vždy ve 13, 14 a 15 hodin se uzavře pořadník nejrychlejších časů a vyhlásíme vítěze.

Od 17:00 bude koncert skupiny Vaťák (Kabát revival), který bude prokládaný vystoupením místního dívčího tanečního spolku Staňkorebelky.

Těšíme se na to, že s Vámi oslavíme naše výročí a doufáme, že si užijete program!