To můžete očekávat od nových těžkých rypadel New Holland s označením E385C a E485C. Stroje jsou poháněné motory o výkonu 286 hp respektive 363 hp a vychází ze společného podniku s japonskou firmou Kobelko. To je také důvod, proč jdou mimo strategii zvolenou značkou New Holland pro řešení emisí a spoléhají se na technologii CEGR (Cooled Exhaust Gas Recirculation) jenž je doplněná o filtr pevných částic.

Efektivní hydraulika
Hydrotonic spojuje možnosti nejmodernější elektroniky se sofistikovaným hydraulickým systémem a maximalizuje tak výkonnost stroje. Užitečné výhody jako je upřednostňování pohybu otoče, automatická regenerace hydrauliky a slučování toku čerpadel jste již měli možnost využívat u modelové řady s označením B a nyní samozřejmě přechází i do nových strojů. Moderní hydrauliku doplňují nové joystiky a společně zajišťují hladké pohyby celého stroje i absolutně přesné ovládání. Výsledkem tak není plný počet bodů za umělecký dojem, ale rychlý pracovní cyklus, efektivní využívání energie a spousta síly pro náročné práce.

Spolehlivá konstrukce
Vysoký výkon motorů u rypadel E385C a E485C jde logicky ruku v ruce s velmi tuhou konstrukcí stroje: zesílený podvozek, výložník i násada jsou připravené i na ty nejnáročnější podmínky.

Inteligentní využívání paliva

Inteligentní hydraulika
Hydraulický systém A.E.P. (Advanced Electronic Processor) od New Holland zajišťuje, že stroj má trvale k dispozici 100% instalovaného výkonu čerpadel. Samozřejmostí je minimalizace ztrát výkonu nadměrným třením a poklesy tlaků. To vše zlepšuje hospodaření s palivem.

Optimální výkon
Vylepšený hydraulický systém A.E.P, se zavedením nového režimu ECO, optimalizuje spotřebu paliva, přičemž zůstává zachován vysoký výkon.

Dokonalé ovládání
Obsluha zcela ovládá efektivitu stroje: ukazatel ekonomiky paliva na ovládacím panelu zobrazuje hodinovou spotřebu, zatímco ikona ECO signalizuje stav, kdy stroj pracuje nejefektivněji.

EVOluce v komfortu a bezpečnosti

EVO Výhled
Kabina EVO poskytuje výborný výhled kolem dokola, velkoplošné okno vpravo a standardně zadní kameru. Obsluha vidí do zadní části stroje a zároveveň sleduje informace o rýpadle na multifunkčním displeji.

EVO Komfort
Tlumení a vylepšené odhlučnění kabiny EVO má za následek pozoruhodně nízkou hladinu hluku a vibrací, což přidává na komfortu obsluhy a snižuje únavu.

EVO Bezpečnost
Kabina splňující ROPS a FOPS poskytuje obsluze komfortní pracoviště, aby pracovala s jistotou a efektivně

Postaven na životnosti a spolehlivosti

Vyroben pro dlouhou životnost
Hlavním rysem E385C a E485C je podvozek pro těžký provoz, který je vyroben pro dlouhou životnost, výložník a násada pro těžký provoz, rovněž i ochrana násady jako standard: vše je navrženo pro provádění nejtěžších prací v krutých podmínkách.

Snadná údržba
Všechna hlavní servisní místa jsou přístupná ze země, což dělá denní údržbu snadnou a rychlou. Navíc, významným prvkem E485C je centrální automatické mazání, které dále zvyšuje spolehlivost a životnost.

zdroj: AGROTE a.s.