Všem návštěvníkům našeho stánku děkujeme za přízeň a zájem o techniku New Holland, Amazone a Pichon. Doufáme, že jste si užili navozenou rockovou atmosféru, která doplňovala stroje na těžkou práci. Našimi rockstars byli CR10.90, T8 SmartTrax s pásovým podvozkem, T7.270 a T7.315 Heavy Duty. Ty nejlepší momenty si vám dovolujeme připomenout v naší krátké fotoreportáži, kterou si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Celkem jste mohli na společné expozici dovozce a dealerů vidět 72 strojů, z toho 30 samojízdných. Smály se na vás dvě modelky Tereza a Karolína, strunám a bubnům vládly rokerky Helena a Simča z rockové kapely The Apples. Dětským návštěvníkům se věnovali Standa, Mirek a Pavel s manželkou. Celou expozici pravidelně procházel herec Jaroslav Sypal, který na základě správných odpovědí v kvízu rozdával návštěvníkům dárečky. Informace o strojích vám podávalo sedm desítek prodejců z celé České a Slovenské republiky, kteří v průběhu výstavy absolvolali 1770 jednání. V průběhu pěti dní jsme pro vás měli celkem 34 komentovaných prohlídek expozice.

Velký zájem vzbudil námi renovovaný traktor Ford 8970 pana Staníka, kterému je nyní 20 let a díky kompletní opravě je znovu ve výstavní kondici. Tyto traktory vynikaly velkou tahovou silou, a proto byly využívány na těžké polní práce. Na výstavě jste ho mohli porovnat s  nástupcem tohoto traktoru – modelem T7 Heavy Duty, který má všechny předpoklady pro to stát se velkým dříčem. Více o modelu T7 HD se dočtete zde.

Doufáme, že se vám naše rockové pojetí výstavy líbilo a těšíme se na setkání na některé z dalších akcí.

o9