Naše firma dostala ocenění hned v prvním kole programu Top Partner, který představuje bonusový program pro všechny evropské dealery značky New Holland s přísně stnovenými pravidly. Program se zaměřuje jednocení dealer statnardů, které se týkají nejen vzhledu, jako je značení, dobrého stavu budov a celkově příjemného prostředí pro zákazníka, ale také na provozní sféru firem. V rámci programů jsou hodnoceny v kategorii servis pracovní postupy, archivace a dostupnost informací o servisní historii stroje online pro všechny techniky, školení techniků, vybavenost nářadím jak pojízdných dílen, tak celého servisu a mnoho dalšího. Tento program proběhl již dvakrát, a i v druhém kole jsme získali významené ocenění v kategorii servis.

To, že jsme již dva roky za sebou získali nejvyšší ohodnocené v kategorii „servis“ odráží nejen sounáležitost se značkou New Holland ale hlavně úroveň našich zkušeností a znalostí jak jednotlivých pracovníků servisu, tak firmy jako celku. Velký důraz se kladl na vybavenost nářadím a diagnostickými přístroji a následné rychlé odhalování závad při poruše. Kritéria byla nastavena opravdu přísně, a jen pár dealerství z celé ČR nejvyšší úrovně servisu dosáhlo.

Doufáme, že nejen z pohledu výrobce strojů New Holland, ale i z pohledu zákazníků jsme firmou, která poskytuje kvalitní servisní služby s rychlou odezvou. Nejen díky Top Partneru plánujeme v našich areálech budování nových prostor a chceme zkvalitňovat úroveň našich služeb a prostředí pro zákazníky, abychom nadále vytvářeli pozitivní obraz značky New Holland  na trhu.