Agrotec a.s. je silný a spolehlivý importér strojů New Holland. Díky tomu jsme získali důvěru výrobce pro organizaci významné akce a jako první importérská země v historii hostíme celoevropský školící Camp New Holland. 

Letošní CAMP je zaměřený ve velké traktory z modelových řad T8 a T9. Obchodníci a velcí zákazníci z České republiky tak mají možnost si osobně vyzkoušet nové stroje s technologií SCR. Otestovat si pružnost a výkon motoru, ovládání a celkové pohodlí při práci.

K dispozici jsou 2 traktory řady T9, jeden o jmenovitém výkonu 457 hp a druhý s 507 hp, což je nejvýkonnější stroj s plnou evropskou homologací. Se systémem navýšení výkonu pak tyto traktory dosahují výkonu 505 resp. 560 hp.
Kromě aktivně předváděných strojů mají zákazníci i obchodníci k dispozici celý přehled sortimentu strojů New Holland.V agregaci jsou s diskovými podmítači Lemken a Agrisem. Řadu T8 zastupují dva traktory T8.390 o jmenovitém výkonu 340 hp jenž jsou v agregaci s radličkovým podmítačem Horsch a diskovým podmítačem Lemken.

V předváděcím kamionu je zázemí pro školení o navigačních systémech, které si zákazníci mohou vyzkoušet na traktorech řady T7.

Doufáme, že počasí nám bude přát akce doběhne zdárně do svého konce, který je plánovaný na 24.4.

Těšíme se na případné setkání na poli.

zdroj: Agrotec a.s.