Díky tomu, že již přes dvacet let provozujeme úspěšně svou činnost, můžeme si dovolit pravidelně pomáhat. Protože se pomalu se blíží konec roku, rádi bychom shrnuli naši pomoc těm, kteří nemají v životě takové štěstí, nebo trpí zdravotními komplikacemi.

V březnu jsme se, již po několikáté zapojili, do projektu SOCIÁLNÍ AUTOMOBIL, který už 15 let provozuje reklamní agentura Kompakt. Sponzoři přispěli svými částkami na pořízení automobilu Renault Master. Vůz má kapacitu pro osm lidí, a tak mohou vychovatelky a děti z dětského domova v Žatci vyrazit třeba na výlet. Agentuře Kompakt se celkem podařili předat 338 „sociálních automobilů“ a tento není první, na kterém jsme se podíleli.

 

Další naše pomoc se realizovala prostřednictvím společnosti For Help s.r.o., která podporuje autisty. Zapojili jsme se do projektu „mazlení
s koníkem“, ve kterém se děti s PAS starají o koníka a v rámci osvěty o autismu jsou pořádány přednášky pro rodiče i asistenty.

Kromě těchto větších dárcovských akcí pravidelně sponzorujeme svazy, jako například svaz neslyšících v Lounech, a různé akce, třeba dětský den. Pomoc jsme poskytli nejen finanční, ale i materiální, na faru v Odolené Vodě jsme darovali sekačku na trávu.