T9.480Dnes k nám dorazil traktor T9.480 s jmenovitým výkonem 425 koní, který patří mezi nejsilnější řadu traktorů New Holland. I přes svou velikost je flexibilní a obratný. Úhel natočení v kloubu je 42°a rádius otáčení je pouze 4 900 mm, a proto se na souvrati otáčí rychle a neničí půdu.

Traktory řady T9 jsou osazené nejmodernějšími motory s technologií SCR, které nasávají pouze stlačený a ochlazený vzduch plný kyslíku a dosahují tak výborných provozních parametrů. Díky efektivnímu spalování paliva za vysokých teplot a hospodárnému nakládání s energií jsou motory maximálně úsporné. Maximální výkon je o 10 % vyšší než výkon jmenovitý a navíc se díky čistému spalování nikde nic neusazuje a servisní interval je 600 mth.

Kromě velkého výkonu si obsluha v kabině užívá i komfortní jízdu. Kabina je standardně odpružená a každý roh je usazený na pružině s tlumičem, který eliminuje nadměrné kymácení kabiny. Sedadlo AutoComfort se automaticky přizpůsobuje hmotnosti řidiče a díky precizně kontrolovanému odpružení sedačka automaticky reaguje na nárazové zatížení dříve, než se dostane k řidiči. Navíc je sedadlo otočné o 40° a společně s ním se natáčí i loketní opěrka.

Rádi bychom zákazníkům, kteří uvažují o koupi tahače, ukázali, co největší New Holland dokáže, proto neváhejte kontaktovat naše prodejce.

T9