New Holland Construction rozšiřuje svou nabídku teleskopických manipulátorů o nový model LM625. Oficiální představení nového kompaktního manipulátoru proběhne na veletrhu Intermat 2012. Tento kompaktní stroj byl navržen tak, aby byl schopen efektivně pracovat v náročných podmínkách a uzavřených prostorách, kde jsou rozměry a manévrovatelnost klíčovými požadavky.


  • Kompaktní rozměry – výška a šířka pod 2 metry: vynikající všestrannost
  • Nízký poloměr otáčení – pouhých 3,4 m: vynikající ovladatelnost
  • Hydrostatická převodovka: maximální přesnost jízdy
  • Automatický samosvorný diferenciál přední nápravy: maximální tlačná síla
  • Výběr mezi 70 a 84 koňovými přeplňovanými motory: vysoký výkon
  • Nejlepší výhled z kabiny ve své třídě: produktivita a bezpečný provoz ve stísněných prostorech

Kompaktní velikost, vysoký výkon

Nový model LM625 je pouze 1,8 m široký a méně než 2 m vysoký. S provozní hmotností pouhých 4800 kg poskytuje tento nový stroj vysoký výkon, zvedne až 2,5 tuny a teleskopické rameno má maximální dosah necelých 6 m. U modelu LM625 je vysoký výkon podpořen extrémně robustním podvozkem, který si umí poradit i v těch nejtěžších podmínkách.

Ovladatelnost a produktivita jako standard

Mimořádně úzký poloměr otáčení pouhých 3,4 m znamená, že model LM625 je schopen efektivně pracovat v nejužších místech. Stroj je vybaven hydrostatickým pojezdem a stálý pohon na všechna čtyři kola vám zase zajistí dostatečnou trakci v těch nejtěžších podmínkách.

Perfektní pohodlí a viditelnost

Kabina nového manipulátoru LM625 poskytuje dostatek prostoru, pohodlí a výhledu. V kontrastu s kompaktní velikostí stroje je kompatibilní kabina ROPS a FOPS velmi prostorná a nabízí obsluze pohodlné pracovní prostředí s ergonomicky umístěnými ovládacími prvky se stavitelným sloupkem řízení.

Základní technické údaje LM625:

Max. zvedací kapacita: 2,5 t

Max. zvedací výška: 5,78 m

Provozní hmotnost: 4800 kg

Poloměr otáčení: 3,4 m

Výška po kabinu: 1910 mm

Celková šířka: 1800 mm

 

zdroj: AGROTEC a.s.