Pokračujeme s výměnou naší produktové řady představením čtyř modelů řady „C“ rýpadlo nakladačů. Novou vlastností našich modelů je technologie CEGR splňující Tier 4i, a dodává rychlou reakci motoru a výjimečnou účinnost paliva. U nové řady „C“ rovněž představujeme nový základní model pro zákazníky hledající jednoduchý a výkonný stroj, a rovněž extra konfiguraci, která bude vyhovovat nejnáročnějším požadavkům.

Vysoký výkon při nízkých emisích

Vysoký výkon – Nová řada „C“ rýpadlo nakladačů nabízí 3,4 litrové motory v rozsahu výkonu 97 až 110 HP. Tyto vysoce pružné motory vyvinuté společnosti FPT Industrial, dávající až o 10 HP více než konkureční modely v tomto segmetu trhu.

Nízké emise – Nové modely postavené na technologii recirkulace ochlazených výfukových plynů (CEGR) a filtru pevných části (DPF) snižují emise oxidů dusíku a pevných částic, aby byla splněna norma emisí TIER 4.

Výkon daný účinností paliva snižuje provozní náklady

Účinný motor – Nové motory snnižují spotřebu až o 4% ve srovnání s řadou „B“.

Technologie účinnosti paliva – Systém Load Sensing s čerpadlem s proměnlivým objemem společně s motorem snižují spotřebu paliva až o 14% ve srovnání s předchozími modely se zubovým čerpadlem.

Produktivní výkon s automatickým režimem LTS

Vysoký výkon – Nový automatický systém LTS nahrazuje původní LTS a představuje značné zlepšení, jehož výsledkem je vyšší výkon a snadná obsluha.

Vyšší rychlost, nižší ztráty rozsypáním – Automatický systém LTS snižujevibrace nakladače při jízdě, snižuje chvění při rychlostech vyšších než 40 km/h.

Vyšší užitkovost – Systém LTS je automaticky aktivován při překročení rychlosti nad 5 km/h a vypíná se při nižších rychlostech, např. při najíždění do hromady materiálu. Tohle umožňuje obsluze pracovat mnohem efektivněji, tj. může držet volant i joystick.

Praktičnost zvyšuje provozuschopnost i produktivitu

Snadná údržba – Kapota vyklápěná směrem nahoru byla nahrazena novou sklopnou kapotou směrem vpřed, která se snadno otevírá a poskytuje snadný přístup k servisním místům denní údržby.

Nová řada strojů staví na potřebách zákazníků

Nový základní model – Nový B100C nahrazuje B90B a představuje novou konfiguraci základního stroje, která zahrnuje převodovku PowerShuttle, mechanické ovládání podkopu, zubové čerpadlo, mechanický přepravní zámek podkopu, dva přední a zadní pracovní světlomety a standardní sedadlo, což odpovídá požadavkům zákazníků na jednoduchý a výkonný stroj.

Nová extra konfigurace – Konfigurace nového B100C TC s převodovkou PowerShift a pilotními ovladači podkopu je nyní k dispozici pro nejnáročnějšího zákazníka, který potřebuje jistotu nejvyššího výkonu v nejobtížnějších podmínkách.

Vysoká univerzálnost přináší hodnotu

Celá řada příslušenství – Řada „C“ rýpadlo nakladačů je dostupná s úplnou řadou příslušenství včetně vrtáků, sněžných radlic i hydraulických kladiv.

Rychloupínače – Přídavný hydraulický okruh na přání umožňuje použít mechanický rychloupínací systém nebo elektrohydraulický rychloupínač.

zdroj: Agrotec a.s.