Dealer New Holland pozval svého dlouhodobého zákazníka, aby vyzkoušel výkonnost a spotřebu paliva nakladače W190C, a to na dvou náročných staveništích: skrývka půdy před výstavbou zemědělského objektu a úklid a obnova pláží. W190C zapůsobila na všechny účastníky svým výkonem, vysokým kroutícím momentem a vynikající spotřebou paliva.

Výsledek testu: výjimečná ekonomika paliva – Zákazník pracoval intenzivně s W190C více než dva dny, při hodinové průměrné spotřebě 12,8 litru: nevšední výsledek, s ohledem na provádění přípravných prací při skrývce půdy.

Technologie budoucnosti – Nakladač W190C se může pochlubit hodinovou spotřebou paliva o 5 až 6 litrů nižší než konkurenční stroje. Technologie SCR použitá za účelem splnění emisní normy Tier 4, je důležitou částí odpovědi. Navíc, nakladač W190C byl upraven umístěním motoru do zadní části stroje, čímž se optimalizuje rozložení hmotnosti.

Jedinečný systém chlazení – Jedinečná konstrukce chladícího systému s výměníky umístěnými do podoby kostky za kabinou, daleko od země, znamená, že každý výměník přijímá pouze čistý čerstvý vzduch, což má za následek lepší chlazení a méně údržby.

Konečný verdikt – Technologie SCR je nesporně nejlepší pro stavební zařízení: toto řešení umožňuje jednodušší konstrukci, která dovoluje, aby motor dodával vyšší výkon a kroutící moment při nižší spotřebě paliva.

zdroj: AGROTEC a.s.