Poškození, vandalismus, krádež pohonných hmot či krádež celého stroje, to je noční můra všech vlastníků stavebních strojů. A přece můžete mít svoji stavební techniku plně pod kontrolou. Telematický systém Smart Fleet vám stroje nejen bezpečně ochrání, ale poskytne také celou řadu důležitých informací.

Pomocí řídicí jednotky a antén (GPS a GSM) můžete sledovat pohyb stroje v terénu. Informace obdržíte na svůj mobil či počítač. Stroj lze i na dálku zablokovat. Telematický systém však sleduje a vyhodnocuje nejen pohyb stroje či případné poruchy, ale i technické parametry, spotřebu, otáčky a další provozní údaje. Řídicí jednotka může předávat tyto informace do servisního střediska, čímž lze poruchám a poškození předcházet. Díky službě Smart Fleet můžete rovněž porovnávat a vyhodnocovat ekonomičnost a efektivitu jednotlivých pracovníků, kteří se na stroji střídají.

Smart Fleet si nemusíte pořídit jen s novými stroji New Holland, možná je i dodatečná montáž, která je rychlá a jednoduchá. Telematický systém lze nainstalovat v některých případech i do jiných značek stavební techniky. Služba Smart Fleet je variabilní a umožňuje si zvolit mnoho úrovní řešení a služeb. Je ideální pro firmy, které mají více stavebních strojů či tyto stroje pronajímají. Podobný systém funguje i u zemědělských strojů New Holland.

(zdroj: AGROTEC a.s.)